• Γεώργιος Πιπέργιας.

    Design.
  • Γεώργιος Πιπέργιας.

    Elegance.
  • Γεώργιος Πιπέργιας.

    Innovative.

Χωριο της Αγαπης

Η εταιρεία μετά από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο , των μελετών και κατασκευών κατασκευάζει ένα μεγάλο έργο στην πόλη των Γρεβενών , που αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση τόσο για τον νομό όσο και για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα , η εταιρεία έχει προχωρήσει στην ανέγερση του οικισμού , το Χωριό της Αγάπης.

Με γνώμονα την ποιότητα ζωής καθώς ο χώρος που ζούμε καθημερινά, στο σπίτι μας, στο περιβάλλον εργασίας, στους ιδιωτικούς και δημόσιους χώρους μέσα στους οποίους κινούμαστε, επηρεάζει την ψυχολογία και την διάθεση μας. Αυτό διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο σ’ αυτό που λέμε ποιότητα ζωής.

Η εταιρεία Πιπέργιας κατασκευάζει ένα σύμπλεγμα από 41 αυτόνομες πολυτελείς Βίλες-κατοικίες που ξεκινούν από 100 τ.μ. και φτάνουν έως 200 τ.μ.. ανεπτυγμένες σε τρία επίπεδα που έχουν άρτιο αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και εργονομία. Η αναλογία οικοπέδου για την κάθε βίλα –μεζονέτα είναι 2,000 τ.μ. έως 3,000 τ.μ. και παρέχεται η δυνατότητα κατασκευής ιδιωτικής πισίνας σε όλες σχεδόν τις βίλες , που επιπλέον διαθέτουν άνετους εσωτερικούς χώρους και αρχιτεκτονικά άψογη διαρρύθμιση.